Jorge Javier Vázquez posa Twitter de cap per avall: els cita i tot

Poques vegades ha fet una cosa així el presentador de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha tirat del seu cridaner sentit de l'humor i ha fet tremolar Twitter amb el seu missatge al ‘número dos’ del PP, Teodoro García Egea i a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.


García Egea s'ha convertit en trending topic en Twitter en les últimes hores després d'afirmar en un acte de partit que Pedro Sánchez va prometre tindre vacunada al 70% de la població “a principis d'estiu” alguna cosa que el president mai va dir.

El líder del PSOE sí que va anunciar que la seua intenció era tindre al 70% de la població a Espanya vacunada “a la fi d'agost”.


D'altra banda, en la Comunitat s'ha generat una important polèmica davant els problemes de molts ciutadans de rebre la segona dosi de Pfizer contra el coronavirus.


El conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, ha afirmat en roda de premsa que “el problema és que rebem menys[vacunes] de les quals hauríem de tindre en la situació actual, amb una cinquena ona desbocada en el creixement de nous casos”.


Ruiz Escudero s'ha fet eco que el “73% de població amb una dosi i el, quasi, 54% amb la pauta completa”, no ha dit res sobre que Madrid és el segon territori espanyol amb més dosi sense usar.


Segons les dades oficials, la regió compta amb un 12,1% dels vials subministrats sense utilitzar, només per darrere de Melilla (13,3%). Quasi 900.000 sèrums que continuen esperant en algun dels magatzems sanitaris madrilenys.


Sobre estos dos temes ha parlat amb ironia Jorge Javier Vázquez, citant directament als dos mandataris del PP: “Diuen que @TeoGarciaEgea ha dit que el @PSOE sosté que les bicicletes són per a l'estiu i les vacunes perquè les emmagatzeme @IdiazAyuso”.


Un missatge que en menys de 10 minuts porta centenars de ‘m'agrada’.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Díaz incendia les xarxes pel concepte 'matria' que ha proposat en lloc de 'pàtria'" "Es filtren uns àudios de Florentino Pérez que desqualifiquen a Guti i Figo entre altres"