Lizzo intenta lligar amb ‘Capitán América’ amb este missatge i ell respon

Després d'enviar un missatge al seu amor platònic, la cantant Lizzo va rebre este missatge de l'actor Chris Evans

Lizzo y Capitán América


xarxes socials Lizzo Capitán América


A través del seu compte de TikTok, la cantant americana va compartir la seua divertida anècdota amb Chris Evans. "No beguen i envien missatges directes, xics... Per a propòsits legals, això és una broma", escrivia Lizzo en la seua publicació. I és que, l'artista estava una mica "achispadilla" quan va obrir per Missatge Directe a l'actor, encara que sembla que a ell no el va molestar el missatge.

Lizzo li envie tres emojis: una ràfega de vent, un jugador i una pilota de bàsquet. Un missatge que, a priori, pot semblar un sense sentit però la veritat és que, darrere d'ell, s'amaga una interpretació que els fans s'han encarregat de revelar.


"Shoot your shot" podria ser la interpretació d'estos tres emojis, alguna cosa que en espanyol significa: "Llança l'intent". No obstant això, la gran tristesa de Lizzo no venia del missatge que li va manar, sinó que l'actor encara no li havia respost. "La raó per la qual estic trista és perquè sé que no podré casar-me amb ell i, sincerament, em fa mal fins a la medul·la. Perquè ell és una raça rara, sense comparació. Com, Chris...", escrivia l'estatunidenca.


El missatge de tornada de Chris Evans


L'actor no es va fer molt de pregar i tal com va compartir Lizzo en un nou vídeo del seu compte de TikTok, ell va respondre de manera divertida a Lizzo.


"No t'avergonyisques per enviar un DM estant borratxa. Déu sap que jo ho he fet coses pitjors en esta aplicació", responia l'actor. Per descomptat, esta serà una conversa que Lizzo mai oblidarà.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari