Lolita abandona Twitter després de les crítiques per la seua opinió sobre el feminisme

Lolita hi ha sigut contundent: "Ací li posem la pistola al cap als qui ens interessa"
Lolita Flores ha pres una decisió molt dràstica | GTRES

Lolita Flores va acudir este cap de setmana a ‘La Sexta Noche’ i durant la seua entrevista Hilario Pino li va fer una pregunta la resposta de la qual va desencadenar en un al·luvió de crítiques. "Lolita és feminista?", va voler saber el presentador de l'espai de la Sexta.

"No, soc un ésser humà i soc dona, i em considere molt dona", va dir la cantant. Tot seguit, l'artista va comentar que no li agradava "ni la denigració a un home ni a una dona".

Estes paraules van fer que immediatament multitud d'espectadors recorregueren a Twitter per a posar a caldo a Lolita, anomenant-la "analfabeta unineuronal", "ignorant" o que patia de "pobresa intel·lectual", entre molts altres comentaris.

S'ha donat de baixa en les xarxes socials

 

Lolita s'ha donat de baixa en les xarxes socials després de la quantitat d'insults que ha rebut per unes declaracions en les quals assenyalava que ella no se sentia feminista.

Matisava que no es pot sentir feminista al 100x100. Lamenta haver rebut una gran quantitat d'insults en les xarxes socials. "Estic a favor que la gent denuncie però tothom, no sols la dona", afirma.

Es mostra a favor que homes i dones visquen amb igualtat. "Tot eixe em sembla molt bé i l'única cosa que estic dient-li a estos senyors que em titllen d'ignorant i pocavergonya és que no tinc per què aguantar a gent que m'insulte per tindre un pensament", aclareix.


L'artista incideix en què ha criticat als seus fills en la igualtat. "No aguantaré als que volen criticar-me. Mai he tingut pèls en la llengua i no els tindré ara amb 63 anys. El que vulga que em seguisca i el que no, que no em seguisca. Ací li posem la pistola al cap a qui ens interessa", afig.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Bisbe de Solsona renúncia a la seua diòcesi per amor a una escriptora" "Per què has d'afegir tres boles de paper d'alumini quan poses la llavadora?"