Un professor utilitza la nina del Juego del Calamar perquè els seus alumnes no copien

Encara que este mètode sembla tot un èxit la veritat és que no plou a gust de tots i alguns professors s'han queixat

El Juego del Calamar s'ha convertit en un de les estrenes més importants de l'any en matèria de streaming, no solament en Netflix, sinó també en plataformes alternatives que contenen centenars de films i sèries. Els milions de visualitzacions parlen per si soles i posicionen a l'audiovisual sud-coreà en boca de tots.

Un gran boom

I este boom ha generat situacions insòlites i inesperades, com per exemple la venda de taüts similars als que utilitzen en El Juego del Calamar o el projecte de començar a vendre despertadors amb la figura de la nina que ix en un dels primers capítols.

Una sèrie no apropiada per a xiquets

La sagnant sèrie de Netflix, que mostra com un grup de persones arruïnades competeixen a mort en una sèrie de violents 'jocs' per una quantiosa suma de diners, ha estat esquitxada per la polèmica. I és que la ficció s'ha colat ja a les escoles, fent sonar les alarmes, ja que alguns nens imitaven els seus jocs al pati.

Si no pots en el teu enemic unix-te a ell

No obstant això, un professor ha sabut treure-li partit en la seua classe per a evitar que els seus alumnes de Batxillerat copien durant un examen de Geografia. Per a això, ha sorprés els seus estudiants tirat mà de la terrorífica -i ja icònica- nina de la sèrie: una figura gegant que, en la ficció, detecta si els jugadors es mouen durant el joc 'Llum verda, llum vermella' (similar al 'Amagatall anglès'), i executa despietadament als perdedors.

"El que estiga copinat: Eliminat"

Així, este professor, el nom d'usuari del qual és Sr. Wayne, ha modificat la cançó "Jugarem, mou-te, llum verda" i ha escrit en la filmina "Llum verda, ja pots escriure i aprovar. El que estiga copiant: Eliminat", mostrant el seu enginy per a captivar als estudiants en temps de convergència cultural i on les xarxes socials i plataformes de streaming s'emporten tota l'atenció.

Ni sorolls, ni menejar-se en l'examen de batxillerat

La imatge l'ha compartit el mateix professor en Twitter, al costat de la frase "ni un soroll en l'examen de Batxillerat", una publicació que ha rebut centenars de 'likes' i alguna crítica. No obstant això, el docent ha explicat que la seua iniciativa buscava posar "un poc d'humor per a suportar l'examen de Geografia". "hem rigut bastant. Calia llevar un poc de ferro al primer examen del curs", ha assenyalat.

<

>

Una experiència poc reeixida

La metodologia aplicada pel docent s'ha intentat dur a terme en un altre col·legi, per una dels seus parells, però amb resultats totalment negatius. "M'encanta la idea per a relaxar la tensió i nerviosisme amb humor (encara que este siga negre)", va respondre una professora al Tuit publicat per l'enginyós docent, anticipant la seua experiència.

"Però no sé si podré copiar-te esta idea en un examen. Fa una setmana vaig posar un cartell similar en el tauló de la meua tutoria i alguns dels meus companys docents s'han queixat", va concloure la usuària, contant el que li havia succeït quan va intentar replicar una cosa similar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La crisi de subministraments amenaça el Black Friday i els regals de Nadal" "Una jove tiktoker publica unes fotos posant en el funeral del seu pare"