Tom Cruise i el seu impactant canvi físic, no t'ho pots ni imaginar

L'actor va aparéixer amb la cara una mica unflada, un fet que no va passar desapercebut en les xarxes socials

Tom Cruise va fer una cosa totalment normal el dissabte a la nit: va assistir a un partit de beisbol amb el seu fill i les xarxes socials es van tornar boges.


Per a un actor acostumat a unes certes extravagàncies, participar d'un esdeveniment social mundà resulta estrany. No obstant això, sempre ha gaudit dels esports.


Per als aficionats al beisbol no va ser tant la seua presència, sinó el seu aspecte físic el que va cridar la seua atenció. «Sembla un doble» deien molts dels seus seguidors que veien els vídeos gravats pels assistents al partit. «Que em retornen els diners de Missió impossible», demanava un altre. I els més atrevits es preguntaven: «Què s'ha injectat en els carxots?, sembla un esquirol».

El periodista de societat Pérez Hilton es va burlar que Cruise canalitzara al difunt comediant  Norm  Macdonald  mentre uns altres qüestionaven si l'actor havia pujat de pes.

L'actor de 59 anys va aparéixer al costat del seu fill Connor, de 26 anys, en l'Oracle Park de San Francisco, on l'equip de beisbol dels Giants s'enfrontava als Dodgers de Los Angeles. És veritat que la redonesa del seu rostre incitava a pensar que hores abans havia passat per la cadira del seu cirurgià plàstic, però Cruise porta anys negant haver-se fet algun 'trabajillo' en la cara.


Tom Cruise es troba rodant 'Missió Impossible 7' i 'Top Gun: Maverick', pel·lícules que van patir retards a causa de la pandèmia del Covid-19. Es desconeix si per exigències del guió o després de sotmetre's a una operació estètica, però l'especto de l'actor ha canviat notablement. «Què li han fet?», es preguntaven els seus fans.

Però, què s'ha fet en la cara? Les cirurgies estètiques no garanteixen l'èxit... ni als famosos

 


Cruise nega qualsevol «retoc» a pesar que el seu company Cuba Gooding Jr. va deixar clar que Tom s'havia fet «alguna cosa». «No sé el que s'ha fet, però record el dia que el vaig sorprendre a la seua casa i tenia la cara plena de punts; li vaig preguntar si estava bé i em va contestar que no sabia que jo anava a anar a visitar-ho».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quasi la meitat dels ciberatacs a empreses es produeixen a través dels telèfons mòbils" "'El juego del calamar' converteix en malson la vida d'un home"