Morant veu en la medalla a Milei ‘l’exemple que la ultradreta és el PP’: ‘Amb Ayuso no necessitem a Abascal’

VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

La ministra de Ciència i líder del PSPV, Diana Morant, ha afirmat que la concessió de la medalla de la Comunitat de Madrid al president d’Argentina, Javier Milei, suposa “la millor constatació que en el nostre país la ultradreta és el Partit Popular”. “Blanc i en botella”, ha recalcat.

“No necessitem que la motoserra la porte Milei ni la ultradreta. No necessitem a Abascal quan ja tenim a l’original que és Ayuso”, ha assenyalat en al·lusió al líder de Vox, Santiago Abascal, i a la presidenta de Madrid, la ‘popular’ Isabel Díaz Ayuso.

Morant ha assegurat que la recepció demostra que “en el PP mana Ayuso, que és la que marca posició de partit”, així com que “la ultradreta a Espanya desgraciadament la representa el Partit Popular”. “També ací a la Comunitat Valenciana”, ha subratllat en al·lusió al Consell que compartixen PPCV i Vox.

A més, ha indicat que espera que “Milei es comporte i no torne a insultar” durant la seua estada a Espanya. Així ho ha traslladat a preguntes dels periodistes abans de participar en un diàleg amb Sara García, candidata a astronauta de l’Agència Espacial Europea.

ÚLTIMES NOTÍCIES