Catalá urgix a la Justícia que piròmans com el del Saler ‘complisquen la seua responsabilitat com més prompte millor’

VALÈNCIA, 8 (EUROPA PRESS)

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha urgit este dilluns a la Justícia al fet que piròmans com el del Saler “complisquen la seua responsabilitat com més prompte millor”. Així, ha insistit a reclamar “diligència” i “rapidesa en l’acció de la justícia”.

Catalá s’ha pronunciat d’esta manera en la visita que ha realitzat esta jornada al Saler, preguntada per el piròman i pels incendis registrats en el bosc d’esta zona de la ciutat.

“No tenim cap novetat”, ha respost la primera edil, al mateix temps que reclamat la “diligència” i “rapidesa” en l’acció de la Justícia. “Necessite que la Justícia siga més ràpida, siga més àgil” i que “anem més ràpids per a intentar evitar estes qüestions”, ha afirmat respecte a incendis com els del El Saler.

“A El Saler estem fent una neteja que feia anys que no es feia. Hem activat els huit canons contra incendis per a prevenir i protegir la zona boscosa en el moment d’altes temperatures, perquè s’humitege i no siga susceptible d’estar seca i, per tant, receptiva a un incendi”, ha exposat la responsable municipal sobre les accions del seu equip per a cuidar i protegir este paratge natural.

“Estem fent inversió en tot”, ha subratllat María José Catalá, alhora que ha insistit en la necessitat que la Justícia siga “àgil” per a actuar contra els qui provoquen focs com els registrats en esta zona. “El que necessitem també és que la Justícia vaja molt més ràpid i que els suposadament causants d’estos incendis complisquen amb la seua responsabilitat com més prompte millor”, ha apuntat.

ÚLTIMES NOTÍCIES