Mazón tornarà a respondre preguntes genèriques de l’oposició en l’última sessió de control del curs

Vox s’interessarà per les “dificultats” per a pal·liar la falta de metges a la Comunitat Valenciana

VALÈNCIA, 8 (EUROPA PRESS)

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, respondrà el dijous en l’última sessió de control del curs parlamentari a preguntes genèriques de PSPV i Compromís sobre la situació de la Comunitat Valenciana i l’acció de govern del Consell, igual que en les últimes setmanes.

Des del grup socialista, el seu síndic a Les Corts, José Muñoz, interpel·larà a Mazón (PP) per “com valora la situació política, econòmica i social de la Comunitat Valenciana”.

Joan Baldoví, síndic de Compromís, limitarà la seua pregunta al president en “com valora la situació i acció del Consell” que compartixen PPCV i Vox.

Per la seua banda, el síndic de Vox, José Mª Llanos, qüestionarà a Mazón “quines dificultats troba el Consell per a pal·liar la falta de metges a la Comunitat Valenciana”.

L’últim ple ordinari del curs a Les Corts, abans del que se celebrarà dilluns que ve 15 per a aprovar dos decrets de la Generalitat, arrancarà aquest dimecres amb l’aprovació de les lleis de Concòrdia i Transparència de PP i Vox.

A més, es debatran iniciatives sobre finançament autonòmic (PP), delictes d’odi (PSPV), atenció urgent en serveis socials (Compromís) i nacionalitat de delinqüents (Vox).

ÚLTIMES NOTÍCIES