Detinguts ‘in fraganti’ dos homes especialitzats en robatoris en habitatges

VALÈNCIA, 8 (EUROPA PRESS)

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes de 44 i 47 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en domicili després de ser sorpresos ‘in fraganti’ mentre fugien de l’habitatge en la qual havien entrat a robar. Van ser aconseguits pels agents en la terrassa de l’edifici per on pretenien escapar, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

Els fets van ocórrer mentre els agents del Grup d’Atenció al Ciutadà -G.A.C.- que es trobaven duent a terme labors de prevenció de la seguretat ciutadana, van ser comissionats per la Sala 091 perquè acudiren a un salt d’alarma en un domicili ja que, segons el seu amo, estava veient a través de les càmeres de seguretat de la seua casa a dos homes registrant l’interior.

Després d’acudir al lloc, els policies van comprovar com la porta d’un habitatge del sisè pis havia sigut forçada, si ben els sospitosos s’havien donat a la fugida i fugien pels pisos superiors en direcció a la terrassa de l’edifici.

Durant la persecució, un dels autors del robatori va arribar a llançar diversos estris per la finestra del vuitè pis que van caure al pati interior, on van ser recuperats posteriorment.

Finalment, els dos homes van ser aconseguits pels policies en la terrassa de l’edifici junt amb nombroses joies, valorades en 50.000 euros, un total d’1.685 euros en bitllets i diversos útils, ganzúas i plàstics, emprats per a forçar panys. Els objectes van ser retornats al seu legítim propietari.

Els detinguts, d’origen georgiano i amb antecedents policials, han passat a disposició judicial i s’ha decretat el seu ingrés a la presó.

ÚLTIMES NOTÍCIES