Reobri al bany la Platja de la Glea a Oriola Costa

ALACANT, 25 (EUROPA PRESS)

La Regidoria de Costa de l’Ajuntament d’Oriola ha decidit reobrir al bany la Platja de la Glea, després dels resultats obtinguts en les recents proves de qualitat de l’aigua.

En el marc del Programa de Control de la Qualitat de les Aigües de Bany, gestionat per la Conselleria, s’havien detectat nivells elevats en els paràmetres microbiològics de control en les mostres preses, segons ha indicat el consistori oriolà en un comunicat.

Els resultats havien superat el doble dels valors màxims admissibles per a un dels indicadors de contaminació. Per això, la platja va ser tancada temporalment al bany per a protegir la salut pública.

No obstant això, les anàlisis recents han confirmat que els nivells dels paràmetres de control es troben ara dins dels límits establits, la qual cosa permet la reobertura de la platja.

La Regidoria de Costa ha agraït la comprensió dels ciutadans i visitants durant el període de tancament i ha afirmat que continuarà amb la vigilància i el control, seguint les indicacions de la Direcció general de l’Aigua per a “mantenir la qualitat de l’aigua en nivells òptims”.

ÚLTIMES NOTÍCIES