La policia de la Vall d’Uixó busca a un conductor que va atropellar un ciclista i pegà a fugir

La Policia Local de la Vall d’Uixó (Castelló) ha emés un ordre de recerca pel conductor d’un vehicle que ahir va envestir una ciclista i, sense socórrer-la, va fugir del lloc.

L’accident es va produir ahir de vesprada, cap a les 17:30 h en la carretera CV-225 enfront de la gasolinera el Randero, quan un cotxe col·lidí amb una dona que estava fent ciclisme per la mateixa via i, en compte d’assistir la víctima, va evadir-se del seu deure de socórrer.

La dona va ser traslladada a l’Hospital de la Plana amb diverses contusions per tot el cos i per sotmetre-la a un examen exhaustiu. En eixe moment es va posar en marxa un dispositiu per tal de localitzar l’ocupant de l’automòbil.


Les càmeres que ha instal·lat recentment el Consistori han ajudat a una ràpida identificació del vehicle, que es tracta d’un Kia model Sportage de color blanc que duia el retrovisor penjant. Per això demanen la col·laboració ciutadana i que la persona que conduïa el cotxe es presente en dependències policials immediatament.

ÚLTIMES NOTÍCIES