La vertadera relació d’Ortega Cano i Antonio David Flores

José Ortega Cano va decidir intervindre telefònicament en el programa de Telecinco, ‘Viva la vida’, per a aclarir alguns punts que s’estaven debatent sobre ell i la seua relació amb Antonio David Flores.
El marit d’Ana María Aldón ha respost així a totes les preguntes que tant Emma García com els col·laboradors li han anat formulant al llarg d’esta improvisada entrevista.

Per què va convidar Ortega Cano a Antonio David Flores a la seua boda amb Ana María Aldón?

 

Este era el dubte que més volien resoldre en el plató de ‘Viva la vida’ i Ortega Cano ha respost: “Era amb el desig que foren allí els fills (David i Rocío Flores) així com altres membres de la família. Era una situació difícil però bonica per l’afecte que els tinc. (…) Això no significa que jo tinga res en contra de Rocío Carrasco i de Fidel Albiac”.

Has perdonat a Antonio David Flores el mal que ha fet a la família?

 

Ortega Cano evita respondre a la pregunta i insisteix que a ell el que li uneix són els dos fills. “Soc creient i tracte de perdonar abans de barallar i entrar en una guerra. Ells viuen la seua vida i jo una altra. No és el meu germà, com l’esteu pintant”. Però era o no coneixedor de les informacions que aporta Rocío Carrasco en el seu documental? “Em sorprén la docuserie, per a mi és nou. No he compartit totes eixes coses tan fortes que compte Rocío. Hem tingut un distanciament”.

 

Per què s’ha distanciat Ortega Cano de Rocío Carrasco?

 

El torero insisteix que desconeix el motiu pel qual Rocío Carrasco està molesta amb ell: “Ho dic amb la Bíblia a la mà. No soc conscient del motiu perquè no hem tingut tracte, es va tallar fa molt temps. Si un deixa de parlar-se pel que siga, potser té un motiu i el desconec, però no soc conscient perquè no hem tingut aqueixa vinculació. Jo la continue volent molt, com si visquera la seua mare. Li desitge el millor, tinga sort i siga feliç”.

 

Va tindre Ortega Cano un enfrontament amb Fidel Albiac a Houston?

 

La setmana passada es va suposar que Ortega Cano culpava a Fidel Albiac del seu distanciament amb Rocío Carrasco però assegura que no es va explicar bé: “Jo vaig voler donar a entendre que, a partir d’eixe moment (quan Fidel entra en la vida de Rocío), va canviar la vinculació entre ella i la família”. Després d’això, es nega a aclarir si va tindre un enfrontament o no amb Fidel en el passat a Houston, però en dir que no parla d’això es dona a entendre que sí que va succeir.

ÚLTIMES NOTÍCIES