Un pont ventós

Palmera a l'aire

Les notícies podrien ser pitjors per aquells que estan desitjant que arribe el pont de desembre per desconnectar un poc. No tindrem un oratge per a tirar coets però tampoc ens obligarà a quedar-nos a casa tancats.

Tenint en compte l’època de l’any fins i tot podríem dir que l’oratge del pont serà benigne.

Hui encara estem fins a mig matí l’avís meteorològic per vent i mala mar però a partir de migdia i esta vesprada notarem com s’encalma el vent i com es recuperen les temperatures.

 

7-Avis-meteorologic-CV-dv-1

A primera hora encara cal esperar algun ruixat al nord que serà en forma de neu als cims de Castelló. A la resta tindrem el pas de núvols alts i vent de mestral que a partir de la vesprada seran més fluixos i menys freds. Les temperatures podran pujar al centre del dia.

 

Hui-3

 

màx-i-mín-dv-3

El cap de setmana començarà ventós però amb temperatures més altes. Només veurem alguns núvols alts pel nord que a última hora del dia i la matinada de dissabte a diumenge poden deixar plugims al nord i enfarinar les muntanyes al voltant dels 1.000 metres al mateix temps que el vent va marcant de nou més nord que oest.

 

DS-4

 

màx-i-mín-ds-4

Diumenge i dilluns l’ambient tornarà a ser més fresc en portar el mestral una massa d’aire més freda. L’oratge serà estable tot i la possibilitat que neve entre els 900 i els 1.000 metres al nord perquè a la major part de la Comunitat qui lluirà serà el sol. Els pocs núvols que es veuran desfilaran ràpids cap a l’est empentats pel vent del nord-oest.

Dimarts agrairem de nou l’ascens de les temperatures que tornaran a marcar valors al voltant o per damunt dels 20 graus en punts de la costa i s’aproparan als 15 graus al nord i per l’interior. Tot indica que dilluns tancarem el pont de la Puríssima amb un nou descens de les temperatures i a l’aguait de canvis per a dijous.

 

Triple-5-1

ÚLTIMES NOTÍCIES