Rivera regala a Malú una guitarra de 10.000 euros

Paco de Lucía

El famós Paco de Lucía  | Wikipedia

 

 

Poques vegades una nova relació de parella dona tant de si, fins al punt de comptar amb nom propi identificatiu. Albert Rivera i Malú ho ha aconseguit i ja són ‘Malbert’ quan parlen a Telecinco. La cadena està bolcada en informar de qualsevol novetat i l’última venia en boca de María Patiño.

 

La conductora del programa ‘Socialité’ destapava quin ha sigut el primer regal que Rivera hauria fet a la seua suposada parella actual, Malú, tot i que cap dels dos s’ha pronunciat encara al respecte. El líder de Ciutadans hauria comprat una guitarra, però no qualsevol: una de gran valor, de Paco de Lucía.

 

Un lutier de Sevilla ha confirmat la compra: «S’ha gastat 9,360 euros en una guitarra del mític músic». L’instrument, a part del seu elevat cost econòmic, tindria un gran valor sentimental per a la cantant. «A Malú segur que li agafa un ‘patatús’ quan veja aquest regal», deia la reportera que informava de la notícia, assegurant que era un clar símbol que la relació anava ben encaminada.

 

 

Patiño assenyala la relació com a possible ‘tapadera’ d’un altre ‘affair’ de Rivera

Malú i Albert Rivera

La relació entre Malú i Albert Rivera està en boca de tots els mitjans   | TELECINCO

 

 

La mateixa María Patiño va ser qui, uns dies abans, assenyalava la nova parella com una possible ‘tapadera’ per amagar un segon ‘affair’ de Rivera: «Darrere d’aquesta relació es podria estar tapant una altra relació que afecta un dels dos», deia María Patiño, creant dubte. Però la col·laboradora de ‘Sálvame’, sense voler donar detalls, acabava apuntant a Rivera, parlant de certes informacions que «es mouen entre cercles periodístics del món polític».

 

Pocs dies després, per alguna misteriosa raó o possible conversació que hauria mantingut la periodista posteriorment, es retractava a ‘Socialité’: «La relació de Rivera i Malú és oficial, és real, no hi ha cap estratègia per part de ningú».

 

ÚLTIMES NOTÍCIES