Abascal sorprén a Susanna Griso amb una frase lapidària durant la seua entrevista

El líder de Vox ha aplicat un qualificatiu despectiu a Pedro Sánchez que ha descol·locat a la presentadora d''Espejo Público'
Susanna Griso ha entrevistat al líder de Vox | Antena 3

Quan falten menys de dos setmanes per a les eleccions generals del 10 de novembre, els líders dels diferents partits s’afanyen a oferir entrevistes pels diferents programes de televisió per a conseguir el vot del ciutadà. I això està fent el líder de Vox , Santiago Abascal. Este últim dilluns, en el programa que presenta Susanna Griso a Antena 3, ‘Espejo Público’, per exemple.

 

Santiago Abascal qualifica a Pedro Sánchez de «carronyer de la Moncloa»

Com ja és usual, Santiago Abascal ha aprofitat l’ocasió per a criticar als seus adversaris polítics, denominant-los amb l’apel·latiu de ‘tricentrito’, un grup a on estarien enclavats PP, Ciutadans i PSOE. El líder d'este últim partit a més, Pedro Sánchez, ha sigut qualificat per Abascal de «carronyer de la Moncloa», perquè considera que és «un extremista que ha vingut a dividir als espanyols».

 

Arran d'este qualificatiu, la presentadora Susanna Griso no ha pogut evitar reaccionar amb estupefacció: «D'eixa manera qualifica a Sánchez?», «És dur, veritat?», li ha contestat Abascal, cosa que Susanna respost «Home, jo crec que és una frase lapidària que no es correspon amb la realitat», ha volgut tancar Susanna. Però el líder de Vox ho tenia clar i s’ha mantingut ferm en la seua opinió: «Jo crec que sí».

 

Susanna Griso ha quedat desquadrada davant l'apel·latiu despectiu del líder de Vox | Antena 3

 

Però en l’entrevista s’han tractat altres temes com, per exemple, l’exhumació de Franco, un clàssic a estes altures. Sobre això, Abascal s’ha pronunciat amb rotunditat:  «Vox mai desenterraria un mort contra la voluntat de la seua família. Ni a Franco ni a Dolores Ubárruri ni a Lluís Companys». Sobre Catalunya també ha tingut unes paraules, dedicades a confirmar encara més la seua mà dura contra els dirigents catalans i insistint en el fet que si ell governara, promouria una querella de l’advocacia de l’Estat per a que Torra rendira comptes davant de la justícia.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram