Vídeo de seguidors de Vox, al crit de 'maricó' en el Saló del Còmic d'Alacant

Es van colar aprofitar un míting d'Abascal al costat
Simpatitzants de Vox insultaren als assistents del Saló del Còmic d'Alacant | Twitter
 

Este dissabte de vesprada a les 20.00 hores, en Alacant, es van celebrar alhora dos events en el mateix recinte, el Video Game Comic (VGC) i un míting del partit polític de Santiago Abascal, Vox. Després d'este últim acte, cinc simpatitzants van recórrer un dels passadissos que unixen els dos espais per a colar-se al Saló del Còmic.

Segons relaten fonts del diari 'Información', un jove que va assistir al VGC es va encarar amb els simpatitzants. Els assistents al míting, que portaven banderes d'Espanya en les mans, van insultar al jove amb crits de «si no t'agrada Espanya, te'n vas, maricó» o «si no t'agrada Espanya, te'n vas a França, maricó»

Tots estos fets van causar un clima de crispació i de tensió en el tancament del Saló del Còmic i Videojoc d'Alacant. Alguns testimonis han denunciat la passivitat de la seguretat en el recinte del VGC, qüestió que ha fet preocupar als espectadors del recinte, ja que es trobava públic infantil i de totes les edats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un corredor li obri la cella a un altre en la Mitja Marató de València" "Dos excursionistes perduts esta matinada en Chulilla"