L'Agrupació de Penyes Valencianistes abandona l'Estadi del Mestalla

Els penyistes han criticat la gestió del club, obertament, fa molt poc
L'Agrupació de Penyes deixa el Mestalla | Agrupació de Penyes Valencianistes

L'Agrupació de Penyes Valencianistes (APV), del València Club de Futbol (VCF) ha desmuntat la seu que ocupava en els baixos de l'estadi del Mestalla, en la Ciutat de València, per a complir amb l'ordre que els havia arribat des del club fa uns dies.

D'esta manera ho confirma la mateixa Agrupació, en diferents missatges en les xarxes socials. En un d'ells apareix el seu president, Fede Sagreras, junt amb la placa que es va penjar amb motiu de la inauguració del local, en maig de 1995, en l'època de presidència de Paco Roig.

El VCF va comunicar fa uns dies a l'Agrupació de Penyes que volia gastar el local que els havia cedit de manera gratuïta fins a eixe moment. I, de fet, els va oferir traslladar-se a un altre local, en la seu de l'Associació de Jugadors, cosa que les Penyes no han acceptat. Tot això, poc després de què els penyistes hagen criticat obertament la gestió del club.

L'Agrupació de Penyes Valencianistes, que espera acabar amb el buidatge del local que ha utilitzat durant vint-i-cinc anys, ha buscat una nova seu propet de l'Estadi del Mestalla i que volen inaugurar d'ací a unes setmanes. Mentrestant, en les xarxes socials no paren de multiplicar-se els missatges de suport a l'Agrupació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"En números: València, centre d'una les principals regions d'Europa" "Atenció: Busquen casa per a 100 gatets que no tenen a on anar en Gandia"