L'Ajuntament de Sagunt invertix 70.000 euros en millorar les instal·lacions de la Casa Municipal de Cultura

S'ha canviat la moqueta i repintat el terra del pati de butaques

Casa de la Cultura de Sagunt
També s'han fet altres obres menors de millora | Ajuntament de Sagunt

La Delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), ha invertit uns 70.000 euros a condicionar la Casa Municipal de Cultura. D'esta quantitat, 42.000 euros procedixen d'una subvenció de la Conselleria de Cultura per a canviar les butaques de la sala d'actes.

A demés, amb fons municipals s'ha canviat la moqueta i repintat el terra del pati de butaques i l'amfiteatre i s'han canviat els telons. També s'han fet altres obres menors de millora de la instal·lació. 

La delegada de Cultura, Asun Moll, ha declarat que han aprofitat que els espais municipals estan tancats per a acabar de reformar la sala d'actes i esperar que es puguen obrir al públic: «Estem esperant que es puga tornar a la nova normalitat i en la fase que ens marque la normativa, que entenem que serà del 50%, tornar a obrir les portes perquè puguem disfrutar una altra volta del teatre en millors condicions, si cap». La regidora ha recordat que han hagut d'ajornar la programació i que aniran informant, quan es puga tornar a l'activitat, dels actes de l'agenda cultural.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari