La plaça de l'Ajuntament de València serà per als vianants durant 9 dies estos Nadals

L'EMT duplicarà el seu servici les nits del 24 i el 31 de desembre
La plaça de l'Ajuntament de València serà per als vianants estos Nadals | Juan J. Martínez

La Plaça de l'Ajuntament de València serà per als vianants durant nou dies este Nadal: des de la vesprada de la nit de Nadal fins al mateix dia de Nadal per la nit; de la vesprada del dissabte 28 a la nit del diumenge 29; el dia de la Nit de cap d'any i Any Nou, i del dissabte 4 de gener a les 15.00 hores al dilluns 6 a la nit.

D'esta manera ho ha anunciat el consistori en un comunicat, en el que ha indicat que estos talls es faran mantenint l'accés exclusiu als autobusos de l'EMT i taxis des del número 19 del carrer de Xàtiva fins a l'avinguda del Marqués de Sotelo.

També es farà un tall selectiu en la Plaça de Sant Agustí i en el carrer de la Pau a l'altura de Marqués de Dos Aguas, permetent el pas exclusivament al transport públic, bus turístic, vehicles d'emergències, residents i clients de l'aparcament de la Plaça de la Reina.

L'Empresa Municipal de Transport de València (EMT) duplicarà el seu servici en les línies nocturnes les nits del 24 i del 31 de desembre. Eixes nits, el servici nocturn avançarà la seua primera eixida a les 21.15 hores, moment en el que la major part del servei diürn es retira. A més, el dispositiu els dies de tancament de la plaça serà el mateix que els dels últims diumenges de cada mes.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La increïble proposta d'una empresa: faltar a la faena per tindre ressaca" "Alacant programa dos mascletaes durant les festes nadalenques"