L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells posa en marxa una campanya per a promoure el reciclatge

El nom de la campanya és «A on vas sense cabàs?»
Inclou una guia amb els productes de temporada | Ajuntament Albalat dels Sorells

'Albalat 0,0' Ã©s alguna cosa més que projectes relacionats amb l’energia, el medi ambient i la
sostenibilitat ambiental. 'Albalat 0,0' pretén arribar també a les famílies i a tota la ciutadania, ja que Ã©s un projecte transversal que ha de servir per a conscienciar a les persones amb la promoció i difusió de pràctiques quotidianes relacionades amb el reciclatge, el consum de proximitat, la salut o la tria per la dieta mediterrània.

En este inici d'any, més enllà de la pandèmia i de la crisi sanitària, es vol fer un pas endavant
pel que fa a la presa de consciència per a estos hàbits de consum i formes de vida saludables,
a demés de potenciar directament el comerç de proximitat.
 Este és l'objectiu pel que, des de
l'ajuntament d'Albalat dels Sorells, en la comarca de l'Horta Nord (València), i, a través de la regidoria de Medi Ambient, es pretén contribuir per a que estes accions del dia a dia tinguen un sentit més just i solidari, al mateix temps que impulsen el teixit comercial i de projectes relacionats amb el comerç i consum de productes de proximitat.

La campanya consistix en fer arribar a les famílies d'Albalat dels Sorells una quadernet per a fer la compra amb missatges relacionats amb la dieta mediterrània, els hàbits de consum saludable, fer deport i el consum de productes de proximitat. També inclou una guia amb informació dels productes de temporada, consells sobre el producte de proximitat, com reciclar correctament, informació de l'Ecoparc, evidentment fabricat amb material reciclable i sostenible.

Finalment, la regidora de Sanitat, Sònia Clemente, destaca que: «'A on vas sense cabàs?' té l'objectiu de fer arribar a les persones corrents i a les famílies que fer xicotets canvis en les accions quotidianes i diàries és contribuir a la millora del nostre entorn i és contribuir decididament en la lluita contra el canvi climàtic; perquè cuidar el nostre entorn, potenciar el producte local i de proximitat i tindre hàbits saludables forma part del repte que tenim com a persones i societat per un món millor i en condicions per als nostres fills i néts».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Del Val vaticina que per a Setmana Santa s'haurà vacunat al 3% de la població" "La nova mesura del govern espanyol sobre el pagament en efectiu"