Alfafar se suma al programa Tallers d'Ocupació AVANCEM JUNTS 2021

Esta subvenció, de més de 240.000 euros, permetrà contractar 10 persones

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha aconseguit la subvenció per a desenvolupar el programa mixt d'ocupació i formació “Tallers d'Ocupació” AVANCEM JUNTS per a l'any 2021.
D'esta manera, amb el pressupost concedit de 241.358,40 euros es contractarà un total de 10 persones per a la seua formació i realització de treballs en diferents àrees municipals, en l'especialitat ADGG0208- ACTIVITATS ADMINISTRATIVES EN LA RELACIÓ AMB EL CLIENT.

Així mateix, el desenvolupament del programa també contempla la contractació del personal docent que gestionarà els mòduls formatius per a l'obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 2.


El programa de Tallers d'Ocupació es configura com un programa mixt d'ocupació i formació que té com a objecte incrementar l'ocupabilitat de les persones desocupades de díhuit o més anys, amb la finalitat de facilitar la seua inserció laboral, combinant la formació amb l'ocupació, mitjançant la realització d'accions formatives en alternança amb la realització d'obres o la prestació de serveis d'utilitat pública o interés social a l'Ajuntament d'Alfafar.


El projecte s'iniciarà a partir del pròxim 1 d'octubre de 2021 i per a accedir com a alumne/a segons les bases publicades en la web de Labora, han d'estar inscrits en la seua oficina d'ocupació com a persona desocupada i sol·licitar la formació corresponent al Certificat de Professionalitat”Activitats Administratives en la Relació amb el Client”.

La selecció de l'alumnat anirà precedida de la tramitació d'oferta de serveis formatius pel corresponent Espai Labora i es realitzarà el procés de selecció segons les bases recollides en la web LABORA.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La llum arriba hui el preu més alt de la història" "Aitana i Camilo actuen a la Plaça de Bous d'Alacant"