Amazon obrirà una nova estació logística en Alacant que estarà operativa este estiu

El centre crearà més de 60 llocs de treball fixos a temps complet i parcial

Logo d'Amazon
Amazon obrirà una nova estació logística en Alacant que estarà operativa este estiu | Amazon

Amazon obrirà una nova estació logística en la ciutat d'Alacant amb un edifici de més de 8.000 metres quadrats, el que s'espera que estiga operatiu en l'estiu d'enguany per a donar servici als clients de la ciutat i de les zones limítrofes. El centre crearà més de 60 llocs de treball fixos a temps complet i parcial, a demés de 300 oportunitats per als conductors d'empreses de transport col·laboradores d'Amazon, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

En este cas, la mercantil treballarà amb cinc empreses de repartiment locals «per a ajudar-los a impulsar els seus negocis al mateix temps que creguen centenars d'oportunitats d'ocupació», ja que les estacions logístiques impulsen la gestió de l'última milla de les comandes d'Amazon i ajuden a accelerar els lliuraments als clients.

Això es deu al fet que els paquets arriben a una estació logística des dels centres logístics i de distribució d'Amazon pròxims, es carreguen en els vehicles de repartiment i finalment s'entreguen als clients. «Estem encantats de continuar invertint en el territori valencià amb esta nova estació logística en Alacant, a on contribuirem a la creació de centenars de llocs de treball a través dels nostres socis de transport», explica Paolo Patrone, director d'Amazon Logistics en Espanya.

Per part seua, l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, ha donat la benvinguda a la nova estació logística d'Amazon a la ciutat i ha destacat la creació de més de 400 ocupacions directes i indirectes. «Amazon s'ha instal·lat amb un gran centre en la zona AP22 i és la primera empresa que s'acull a la tramitació prioritària de llicències habilitada pel consistori per a afavorir la implantació a la nostra ciutat d'empreses que impulsen la creació d'un important número de llocs de treball», assenyala el primer edil.

A demés, Barcala destaca que esta instal·lació «servirà per a distribuir les comandes dels clients per tota la zona d'Alacant, i pels municipis confrontants». Al mateix temps, també ha oferit a Amazon la intermediació de l'Agència de Desenvolupament Local per a la contractació de treballadors i ha demanat que es compte amb les pimes locals de la ciutat per a vendre productes a través de la signatura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari