Una anciana morta i 46 positius pel brot en la residència de Xixona

El cap de setmana s'havien hospitalitzat tres dones del centre de majors
Els fets s'han produ√Įt en l'Asil de les Germanetes dels Ancians Desamparats | Google Maps

Un brot en una resid√®ncia de Xixona, en la comarca de l'Alacant√≠ (Alacant), s'ha est√©s per tot el pavell√≥ de dones i ja s√≥n 46 les persones contagiades. A dem√©s, ha mort una dona de 93 anys. 

Segons explica 'Información', després dels tres casos detectats el cap de setmana que van portar a hospitalitzar a tres dones, les proves PCR fetes entre el dilluns i el dimarts han deixat dades molt preocupants, amb més de la mitat del personal i interns contagiats.

Les 53 internes del pavell√≥ de dones han donat totes positius, segons informen fonts de l'Asil de les Germanetes dels Ancians Desamparats, i dos h√≤mens de l'altra secci√≥, huit treballadors i una monja tamb√© estan contagiats. 


Cal afegir que en el centre hi ha un total de 85 persones entre les que es troben 63 interns, 18 empleats i 5 monges. De la mateixa manera, en este centre ja s'estaven prenent algunes mesures de seguretat com la col¬∑locaci√≥ de mantes amb alcohol en terra cada 10 metres o la suspensi√≥ de les visites.

Pot ser el coronavirus haja entrat a la residència a través d'algun treballador. D'esta forma, la Unitat d'Hospitalització Domiciliària (UHD) està acudint tots els dies per a donar ajuda als interns, i l'Asil ha contractat a altres huit persones per a suplir la baixa dels treballadors infectats.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"L'OMS veu evitables els confinaments domicilaris" "El sector de treball al que la Generalitat destinarà 4,5 milions d'euros en ajudes"