Un artista faller dona vida als personatges d'un videojoc en temps rècord

Es tracta del videojoc 'Chemical battles'
Les figures tenen més de tres metres d'altura | Europa Press

L'artista faller valencià José Luis Platero ha reproduït en temps rècord als personatges del videojoc 'Chemical battles' que l'empresa Magic Fennec traurà a la llum en 2021. Esta tecnològica situada en Saragossa obrirà les seues instal·lacions pròximament en la capital aragonesa com a centre de formació de videojocs de referència en Espanya.

La ubicació privilegiada d'estes grans figures de més de tres metres d'altura en el World Trade Center de Saragossa permetran al públic admirar la seua dimensió i fer-se fotos amb elles, destaquen els impulsors del projecte en un comunicat.

El sector de l'art faller entra de ple en el món dels videojocs gràcies a l'encàrrec fet per la companyia a través de la web 'regalaunninot.com'. Després d'alguns contactes, representants de la firma van visitar el taller de l'artesà en València, quedant fascinats per la seua capacitat creativa.

A partir d'ací van començar a treballar conjuntament, després del que Platero va portar a volum els models digitals dels personatges Hidrox i Amon. En la seua versió física estaran situats en el UTHUB, centre de formació oficial de Unreal Engine en Espanya autoritzat per Epic Games dirigit a estudiants, professionals i empreses del mercat hispanoparlant.


Este encàrrec demostra la versatilitat i dinamisme del sector faller i el potencial d'esta web, ara convertida en ferramenta de promoció i difusió de les possibilitats dels artistes més enllà de la creació de falles en indústries com el videojoc o sectors com la decoració, la tematització d'espais o la creació d'escenografies.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització: Horaris i parades en la línia de bus de València-Xàtiva-Alcoi" "La Diputació de Castelló s'alia amb l'UJI per a lluitar contra el canvi climàtic"