Els autònoms valencians han rebut 151 milions d'euros per la prestació extraordinària de cessament d'activitat

Un total de 132.876 valencians s'han beneficiat d'estes ajudes
Un total de 132.876 valencians s'han beneficiat de les prestacions | Pixabay

 

Les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social han abonat ja més de 151 milions d'euros per la prestació extraordinària pel cessament d'activitat entre 132.876 autònoms, el 39% del col·lectiu en el territori valencià, segons ha informat l'Associació de Mútues d'Accidents de Treball (AMAT).

 

El dijous passat, 30 d'abril, van abonar en el territori altres 21.704 noves prestacions reconegudes als treballadors per compte propi, corresponents a la segona quinzena d'abril, i un segon pagament a aquells autònoms que ja van rebre la primera mensualitat el passat 17 d'abril, pel període del 14 de març i el 14 d'abril, el que eleva a 132.876 el nombre total de beneficiaris entre els dos períodes de tramitació.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

D'esta forma, el percentatge d'expedients aprovats des de què es va declarar l'estat d'alarma per la COVID-19, el passat 14 de març, en el territori valencià és del 95,85% sobre el total de sol·licituds.

 

Un 41% dels afiliats han demanat la prestació

L'import total abonat per les mútues en este segon període ha sigut de 71,55 milions d'euros, el que eleva l'import del total de les prestacions que han rebut els autònoms de la regió fins als 151,25 milions d'euros.

 

Pel que fa a la tipologia de les prestacions, una volta sumades les d'este segon període, 85.721 sol·licituds han sigut reconegudes per cessament absolut d'activitat, mentres que 47.155 ho han sigut per haver al·legat una reducció del 75% dels seus ingressos.

 

La prestació extraordinària per Cessament d'Activitat ha sigut sol·licitada ja pel 40,89% dels 339.005 afiliats en el règim especial de treballadors autònoms en tot el territori. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram