Detecten un brot de coronavirus amb 36 casos en la residència de persones amb diversitat funcional d'Ontinyent

Hi ha afectats usuaris i treballadors
Brot en la residència de persones amb diversitat funcional d'Ontinyent | Google

La residència per a persones amb diversitat funcional d'Ontinyent, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), ha registrat un brot amb 36 casos per coronavirus: 21 entre els usuaris i 15 en la plantilla. 

No obstant això, esta xifra podria augmentar, ja que encara estan per confirmar els resultats d'algunes proves PCR. El primer cas per Covid-19 es va confirmar el dijous de la setmana passada, quan una usuària de la residència va presentar diferents símptomes.

En confirmar-se este positiu, es va seguir el protocol establit per Sanitat i tots els contactes estrets del centre es van sotmetre a les proves. A hores d'ara, les persones residents i treballadors que han donat positiu pel virus estan aïllades, i les que no s'han contagiat estan en una zona comuna.

Este divendres, 6 de novembre, es va començar a fer proves a tota la plantilla, per a confirmar o descartar més casos de coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confirmen un brot de coronavirus en una residència d'Almoradí" "Atenció: Nou positiu per Covid-19 en un equip de fútbol valencià"