Burjassot suspén la taxa de terrasses fins a 2021

Els hostalers també podran ampliar estos espais o crear-los si no en tenen

Els hostalers de Burjassot no hauran de pagar taxes de terrassa durant tot l'any i podran ampliar-les | Ajuntament de Burjassot

Va ser una de les primeres mesures preses per part de l'Ajuntament de Burjassot, localitat de la comarca de l'Horta Nord (València), concretament el 18 de març, quan el Govern va decretar l'estat d'alarma per la situació de crisi sanitària: la suspensió de la taxa de terrasses per a bars, restaurants i cafeteries del municipi, una mesura adoptada per a ajudar als hostalers del municipi en l'inici de la situació d'alarma i davant la incapacitat de poder obrir els seus negocis.

Ara, el Consistori burjassoter ha pres la decisió de suspendre de manera definitiva la taxa de taules i cadires durant els mesos de 2020. Esta acció suposa una ajuda directa al sector de la restauració del municipi; ajuda que s'unix a l'estudi, en cada cas particular i si el negoci hostaler el sol·licita, de la possible ampliació, en aquells casos que siga possible, de les terrasses ja existents.

En este sentit, s'estudiarà també la possibilitat d'instal·lar noves terrasses en aquells espais que no tinguen en l'actualitat, deixant sempre l'espai públic suficient per al pas de vianants amb seguretat.

«El nostre objectiu és ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats i en tot el que ens siga possible, als nostres hostalers en esta situació de crisi sanitària que estem vivint», tal com ha assenyalat l'Alcalde de Burjassot, Rafa García. «Per este motiu, pensem que la suspensió de la taxa durant tot 2020 suposarà un alleujament econòmic per als bars, restaurants i cafeteries de Burjassot». En este sentit, «volem també ajudar a dinamitzar el sector i, per este motiu, en el cas que siga possible, donem l'oportunitat als hostalers d'ampliar les seues terrasses o de posar-les per primera volta».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nous horaris de Rodalia de Renfe des d'este dilluns" "L'Ajuntament critica a la Basílica: «L'Església hauria de predicar amb l'exemple»"