L'Ajuntament d'Almàssera organitza una campanya per conservar el medi ambient

El lliurament de premis serà el 12 de novembre
L'Ajuntament d'Almàssera organitza una campanya per a conservar el medi ambient | Cedida

L'Ajuntament d'Almàssera, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha organitzat la campanya 'Almàssera Sostenible' per a conservar el medi ambient i lluitar contra el canvi climàtic a través d'accions relacionades amb un consum responsable, energia neta i un espai naturalitzat.

Participar en este concurs és molt fàcil, només cal pujar en les xarxes socials -Instagram, Facebook o Whatsapp- una foto o vídeo fent l'acció. A demés, heu de mencionar a @ajuntamentalmassera en els seus comptes i usar el hashtag #almàsserasostenible.

El consistori assenyala que en cas de no tenir accés a les xarxes socials, els participants poden enviar la foto o vídeo amb el nom de la persona per missatgeria instantània al següent número: 667 740 089. 

El concurs finalitza el pròxim 8 de novembre. El lliurament de premis serà el 12 de novembre. Pots obtenir més informació d'esta acció del consistori de l'Ajuntament d'Almàssera en este enllaç

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Més de 8.000 nous contagiats por coronavirus en Espanya" "Un brot en el Seminari de Moncada deixa 14 infectats"