El càmping La Piràmide de Torrent tanca les instal·lacions comunes per un cas de coronavirus

De moment, no s'han confirmat més casos
Les instal·lacions estan sent desinfectades per prevenció | Càmping La Piràmide

Un cas de coronavirus ha obligat a prohibir visites, tancar les instal·lacions deportives i de jocs, lavabos comuns i la Casona del càmping La Piràmide de Torrent, en la comarca de l'Horta de València, segons ha informat la Junta Directiva a través de les xarxes socials.

Segons les mateixes fonts, estes restriccions continuaran durant tota la setmana i el cap de setmana es valorarà la reobertura, segons es vagen coneixent els resultats de les proves PCR. A demés, també s'estan desinfectant totes les instal·lacions per prevenció.

Ara com ara, fins a deu persones, les més pròximes al contagiat, s'han sotmés a una prova PCR i totes elles han donat negatiu. En este sentit, des del càmping han informat que el protocol ha sigut posat en marxa per la mateixa directiva, ja que Sanitat no intervé fins que es detecten tres casos, quan ja es considera brot.

Segons informa 'Levante-EMV', l'usuari afectat no tenia cap símptoma, sinó que es va fer la prova després d'acudir a Urgències per una mossegada de gos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bones notícies: PCR negatives en el Parc d'Educació Vial de Gilet" "Una despedida de solter en una localitat valenciana, origen d'un brot en Albacete"