Clausuren un campus d'estiu en Santa Pola en donar positiu en coronavirus un xiquet

Una trentena de xiquets estaven participant en el campus
En el campus estaven participant una trentena de xiquets | Turisme Santa Pola

Un xiquet que estava participant en un campus d'estiu en Santa Pola, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), ha donat positiu en coronavirus. Açò ha obligat al tancament del campus del Club Nàutic que s'estava celebrant en la 'Gran Playa' i en el que estaven participant una trentena de xiquets.

Segons ha avançat 'Información', el menor ha anat al centre de salut este mateix diumenge, després de trobar-se malament. Ha sigut després de fer-se el test del Covid-19 quan ha sabut que estava contagiat. Només saber que el xiquet estava participant en un campus d'estiu, les autoritats sanitàries s'han posat en contacte amb els organitzadors per a que posen fi al campus.

«Hem clausurat el campus en Gran Playa seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i hem informat als pares de tots els menors participants el motiu del tancament», ha assegurat el president del Club Nàutic de Santa Pola, Pascual Orts.

Ara, el centre de salut ja ha rebut les dades de tots els menors que participaven en el campus per a poder seguir la traçabilitat i els xiquets hauran de fer una quarantena de quinze dies. També els monitors s'hauran de sotmetre a les proves PCR.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Noves borses de treball en Gandia" "El Festival de les Arts ja té nova data"