EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Justícia canviarà les portes dels calabossos després de la fugida de dos reclusos en València

Fonts judicials afirmen que les portes s'havien demanat, però que fer-les, portar-les i instal·lar-les «porta el seu temps»
En menys d'un mes, s'han escapat dos reclusos | Europa Press

Este dimarts, un nou reclús conseguia fugir d'un dels calabossos de la Ciutat de la Justícia de València i no va ser detingut fins a set hores després en Paterna, en la comarca de l'Horta. Era la segona fugida en menys d'un mes d'un reclús en el recinte judicial de la capital del Túria.

 

Ara, segons ha avançat 'Las Provincias', la Conselleria de Justícia preveu renovar totes les portes dels calabossos de la seu judicial, a on es troben els detinguts abans de passar a disposició judicial o els reclusos que són traslladats des de presó per a acudir als seus respectius juís.

 

Des de Conselleria han apuntat que esta decisió es va prendre després de la primera fugida el passat 7 d'octubre, encara que consideren que ara és molt més necessària i urgent, després de què un altre retingut haja conseguit escapar d'un dels llocs amb més vigilància policial de la ciutat.

 

La Policia Nacional és la que s'encarrega tant de traslladar als reclusos des de la presó fins a la Ciutat de la Justícia com de vigilar a les persones recluses que es troben en les dependències de la Ciutat de la Justícia, a més de controlar les càmeres de vigilància, que tenen una presència especial en la zona en què es troben els calabossos.

 

D'altra banda, des de Justícia han afirmat que les portes encara no s'havien renovat després de què es preguera la decisió fa quasi un mes, a conseqüència d'un informe que ho avalava, perquè les portes estan demanades però encara no han arribat: «porta el seu temps». Es tractaria d'un assumpte merament administratiu.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!