Carrers tallats per la Mitja Marató de València este diumenge

El trànsit del centre de la ciutat es vorà afectat per este event deportiu
Mapa amb el recorregut de la Mitja Marató i els carrers tallats | Twitter

Este diumenge 27 d'octubre se celebra en la ciutat de València la 29 edició de la Mitja Marató. Com a conseqüència, este event deportiu afectarà al trànsit en els principals carrers de la ciutat. Per tant, i per a què estigues informat de per a on podràs circular durant eixe dia, ací tens la informació bàsica de quins carrers estaran afectats en la capital del Túria.

Es tallarà el trànsit rodat entre les 7.30 hores i les 8.00 hores del matí. Els conductors podran circular amb normalitat uns 40 o 45 minuts, aproximadament, després del pas de la cua de la carrera. El centre de la ciutat es vorà afectat per estos talls, ja que carrers com el de la Pau, el de Colom, o la gran via de Ferran el Catòlic seran tancats al trànsit. També es voran afectats els accessos al centre, donat que els passos inferiors de Petxina seran tancats, a més del pas inferior del Saler.

Per als qui opten per utilitzar els autobusos de l'EMT, podran desplaçar-se amb les línies 35, 95 i 99, que veuran augmentada la seua freqüència. A més, com cada final de mes, la Plaça de l'Ajuntament es tanca al trànsit i, en este cas, s'avançarà a les 8.00 hores.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les conseqüències que pot portar el canvi d'hora d'hivern" "Inicia el procés de participació per a remodelar la plaça de l'Ajuntament de València"