La carta d'agraïment que han rebut uns artistes valencians per amenitzar la quarantena

La parella es dedica a animar al seu veïnat amb concerts des del seu balcó
La parella de cantants durant una actuació | Facebook

 

Durant estes setmanes en les que porten de confinament en les nostres cases a causa del Decret de l'estat d'alarma implantat per la crisi del coronavirus que s'està vivint en Espanya, són diferents les maneres en les que la gent intenta passar el temps i animar-se.

 

Un d'estos casos és el de Carles Chova i Manoli Alba, una parella de valencians que moltes vesprades amenitzen a tots els seus veïns del carrer del Duc de Gaeta de la ciutat de València amb concerts des del balcó de sa casa. Micròfon en mà i amb un altaveu, els dos dediquen diferents cançons al seu veïnat.

 

 

Tant és l'èxit de la seua iniciativa que, fins i tot, la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, els ha enviat una carta en la que els agraïx les actuacions que fan des de sa casa. En ella, Gómez els diu que «els donen les gràcies per eixir a amenitzar amb les vostres cançons cada dia».

 

Sens dubte, un detall que Carles Chova ha agraït a través del seu perfil en la xarxa social de Facebook, a on assegura que és tot un orgull per a ells actuar i animar al seu barri.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram