La Casa de la Joventut de Paterna convoca un concurs de literatura i còmics per a jóvens

HI haurà premis des dels 180 fins als 250 euros
Poden presentar-se jóvens de 12 a 30 anys | Pixabay

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), a través de la Casa de la Joventut, ha obert el termini d'inscripció i presentació de treballs per als Concursos Juvenils 2020 – Premis Joves de literatura i còmic. En el certamen podran participar jóvens d'entre 12 i 30 anys i que siguen residents en el territori valencià en el moment de la presentació de la sol·licitud.


Tal com ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina «hem establit diferents grups d'edat en cada categoria per a fomentar la participació dels jóvens: tres en el cas del concurs de literatura i dos per als participants en el certamen de còmics».

Els grups d'edat per a la categoria de Literatura seran de 12 a 14 anys, de 15 a 17 anys i de 18 a 30 anys. El tema de l'obra serà lliure i cada participant podrà presentar únicament un treball, en castellà o valencià, indistintament. Respecte al concurs de còmics, hi haurà dos grups d'edat, de 12 a 16 anys i de 17 a 30. La temàtica i tècnica seran lliures i les obres hauran de ser originals, de creació pròpia i inèdites.


Els premis per a cada grup d'edat tindran una quantia econòmica de 250 euros  per al primer lloc i 200 euros per al segon. A demés, el consistori atorgarà un premi de 180 euros en cada grup i categoria, específic per a jóvens de Paterna. La inscripció i presentació de treballs es farà a través del Registre d'Entrada de l'Ajuntament, demanant cita prèvia a través de la Seu Electrònica.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig: «Divendres es pot decidir el tancament perimetral d'alguns municipis valencians»" "La campanya de l'Ajuntament d'Almàssera per conservar el medi ambient"