Castelló de la Plana proposa passar el festiu local del 8 de març a setembre

Esta proposta se suma a la idea que la setmana de la Magdalena siga lectiva
Castelló de la Plana proposa passar el festiu local del 8 de març a setembre | Facebook

L'Ajuntament de Castelló de la Plana plantejarà que el festiu local del dilluns 8 de març, fixat a causa de la celebració de les festes de la Magdalena en la ciutat, passe al pròxim mes de setembre. D'eixa manera ho ha anunciat el portaveu del govern municipal, José Luís López, en una roda de premsa celebrada este divendres.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', López ha explicat que este canvi se sumaria a la idea que la setmana de la Magdalena siga lectiva amb la finalitat que «es genere la major normalitat possible per a previndre contagis» de coronavirus.

Ara, el govern municipal haurà d'esperar que estes iniciatives s'aproven en el pròxim ple extraordinari i, una volta donat el vistiplau, s'enviaria la proposta a la Generalitat Valenciana. Quant al dia en què es podria posar eixe festiu local, López ha dit que una opció és el divendres 10 de setembre, ja que coincidix amb l'aniversari de la fundació de la ciutat. No obstant això, és un fet que es valorarà més endavant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Novetats en l'ús de la mascareta per a fer esport individual" "Professors rebutgen que els dies de Falles i Magadalena siguen lectius"