El Centre del Carme presenta el festival de mĂșsica ‘Nits al Carme’ en ValĂšncia

Entre els artistes convidats hi ha David Bisbal i SofĂ­a Ellar
Hi haurĂ  un total d'11 concerts | Ajuntament de ValĂšncia

El director del Centre del Carme, JosĂ© Luis PĂ©rez Pont, junt amb els portaveus de la promotora valenciana BS Entertainment, Miguel Torres i Juanjo Talavan, i Daniel Arnal, tĂšcnic de Turisme Comunitat Valenciana, ha presentat el cicle de concerts ‘Nits al Carme’, que comptarĂ  amb Ara Malikian, que ha estat en la presentaciĂł via telemĂ tica, David Bisbal, IZAL, Pablo LĂłpez, Miguel Poveda, Dorian, SofĂ­a Ellar i Los Secretos en la seua primera ediciĂł.

‘Nits al Carme’ Ă©s una iniciativa que convida artistes nacionals i internacionals de renom i de diferents gĂšneres musicals a fer un concert Ă­ntim en un entorn Ășnic com Ă©s el Claustre GĂČtic del Centre del Carme Cultura ContemporĂ nia, complint, per descomptat, amb totes les mesures de seguretat sanitĂ ries establides.

PĂ©rez Pont ha assenyalat que «el Centre del Carme Ă©s un centre dedicat a les arts vives, un laboratori de creaciĂł, innovador i inclusiu, dirigit a totes les manifestacions de la cultura contemporĂ nia a on experimentar amb noves formes de relaciĂł entre l’art i els pĂșblics».

Seran 11 concerts, del 10 i el 24 d’agost a les 21.30 hores.

Arranca el cicle amb dos dates seguides (10 i 11 d’agost) amb IZAL, un dels grups ‘indie’ nacionals de referĂšncia; el seguix, en format piano i veu, Pablo LĂłpez (12 d’agost). David Bisbal confirma la seua data en la ciutat de ValĂšncia en el cicle ‘Nits al Carme’ per al 13 agost, dins de la seua gira d’estiu ‘Íntimo 2020’; i tanca la primera setmana el sentiment, la veu i el flamenc de Miguel Poveda (16 d’agost).

El violinista espanyol, d’origen libanĂ©s i ascendĂšncia armĂšnia, amb mĂ©s de 40 discos gravats i un Ăšxit internacional imparable, Ara Malikian, farĂ  dos concerts acompanyat d’un piano (18 i 19 d’agost). El seguirĂ  Dorian (20 d’agost), una de les bandes mĂ©s actives dins i fora d’Espanya grĂ cies al seu so personal, mescla de ‘new wave’, mĂșsica electrĂČnica i ‘indie rock’. La cantant i compositora angloespanyola SofĂ­a Ellar tambĂ© tindrĂ  una doble cita en el cicle (21 i 22 d’agost) i donarĂ  pas a l’Ășltim concert, en format trio acĂșstic, amb Los Secretos (24 d’agost).

‘Nits al Carme’ Ă©s una proposta que naix amb la il·lusiĂł que la mĂșsica en viu no deixe de sonar este estiu en ValĂšncia i que s’adapta en tot moment a la normativa sanitĂ ria vigent per a assegurar el benestar general de pĂșblic i indĂșstria. 

📸 L'actualitat valenciana en imĂ tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farĂ ? Seguix-nos en Instagram!

"Dies i horari de la Selectivitat en el territori valenciĂ " "Les dos piscines de ValĂšncia que tornen a obrir"