El centre comercial 'fantasma' de Benicarl贸 reobrir脿 les seues portes en el pr貌xim mes de novembre

Ha adquirit el recinte l'empresa valenciana Family Cash
Es preveu una invers贸 important de diners | Google Maps

L'empresa valenciana Family Cash ha adquirit el centre comercial Costa Azahar de Benicarl贸, en la comarca del Baix Maestrat (Castell贸), i ja s'ha celebrat una reuni贸 per a fixar una data de reobertura, que es preveu en el pr貌xim mes de novembre. 

Segons informa 'Mediterr谩neo', el propietari, Carles Canet, t茅 com a objectiu que durant els pr貌xims Nadals ja estiga en funcionament, encara que es preveu una invers贸 important de diners per a millorar els accessos al recinte. 

Pel que fa als accessos, la regidoria d'Hisenda i Recursos Humans del municipi confirma que l'empresa ha aportat dos propostes. Finalment, la escollida ha sigut instal路lar un desviament en el centre de la carretera que va des del nucli urb脿 al complex, per a que en un futur puga tindre dos entrades. 

Durant la reuni贸 tamb茅 van plantejar les q眉estions de la llic猫ncia d'activitats, ja que l'objectiu 茅s ocupar el 100% dels locals, tant de restauraci贸 com de moda i un hipermercat de 6.000 metres quadrats. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"La campanya sostenible que ha posat en marxa Albalat dels Sorells" "Del Val vaticina que per a Setmana Santa s'haur脿 vacunat al 3% de la poblaci贸"