El Col·legi de Metges d'Alacant apel·la a la responsabilitat davant de l'escalada del Covid-19

«La pandèmia s'ha cobrat la vida de milers de persones al país en 2020 i els professionals, després de deu mesos de sobreesforç, estan exhaustos», assenyala l'entitat

La Unitat de Vigilància intensiva (UCI) per a malalts de coronavirus de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona
El Col·legi de Metges d'Alacant apel·la a la responsabilitat | Europa Press

El Col·legi Oficial de Metges d'Alacant (COMA) ha demanat als alacantins responsabilitat i que mantinguen les mesures de prevenció davant de la «preocupant escalada» del Covid-19, segons ha informat l'organització col·legial en un comunicat. «Hi ha vides en joc. Estes festes, tots podem regalar salut», resumix.

El COMA ha apel·lat a la responsabilitat i solidaritat dels ciutadans «per a evitar una major propagació del virus» i ha recordat que més del 50% dels malalts «són asimptomàtics», i que ja s'ha detectat en Alacant la nova soca molt més infectiva.

«La pandèmia s'ha cobrat la vida de milers de persones al país en 2020 i els professionals, després de deu mesos de sobreesforç, estan exhaustos», assenyala l'entitat, que subratlla que molts sanitaris estaran de guàrdia esta Nit de cap d'any, Any Nou, igual que la resta de l'any, per a cuidar de la població, pel que demana posposar les celebracions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari