ÚLTIMA HORA

CORONAVIRUS: Repunt de morts després de 4 dies sense defuncions en el territori valencià

Comencen a muntar els tres hospitals de campanya del territori valencià

Este dijous, s'han alçat les primeres estructures en València i en Castelló
Este dijous, s'han començat a alçar les primeres estructures dels hospitals de campanya de Castelló i València | GVA

 

Els tres hospitals de campanya que la Conselleria de Justícia i Interior, a través de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, està construint en terrenys pròxims als hospitals de referència de València, Alacant i Castelló han començat la primera fase de muntatge d'estos centres, que tindran una capacitat per a fins a 1.100 llits extres en tot el territori valencià.

 

Segons ha explicat la consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo, després d'una reunió per videoconferència en la que han participat representants de la Conselleria de Sanitat, a demés de l'empresa encarregada de fer la instal·lació dels hospitals, 450 operaris i operàries treballen per a tindre a punt els 752 mòduls en les tres províncies.

 

En Castelló i València, els treballs per a la instal·lació dels mòduls avancen a bon ritme després de què este dijous començaren a alçar-se les primeres estructures. En la capital de la Plana, l'hospital de campanya estarà format per 180 mòduls, mentres que en la ciutat del Túria es disposaran 317 mòduls que podran albergar fins a 500 llits extra. A demés, es preveu que l'hospital de campanya de València estiga a punt l'11 o el 12 d'abril.

 

 

 

 

En Alacant, este divendres es treballarà tota la jornada per a senyalitzar la ubicació de les estructures modulars i marcar els ancoratges, una volta que el formigó ja ha forjat, i serà este dissabte quan es vegen les primeres estructures dels 255 mòduls que componen l'hospital de campanya de la província.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!