Compromís regala senyeres als veïns de València per al 9 d'Octubre

La campanya ha sigut tot un èxit
La campanya ha sigut un èxit | YouValencia

L'Ajuntament de la ciutat de València, encapçalat pel partit polític Compromís, ha compartit a través de les seues xarxes socials una nova campanya, amb el nom 'Senyera al Balcó'. La finalitat d'este programa és regalar als ciutadans de la capital valenciana senyeres per a què les posen en els seus balcons i terrasses per a celebrar la festa del 9 d'Octubre.

Com que els actes festius del 9 d'Octubre han quedat, la majoria d'ells, suspesos a causa de l'actual crisi sanitària pel Covid-19, l'Ajuntament ha decidit crear esta campanya per a què els valencians puguen sentir-se identificats i celebrar-ho des de casa.

Tot indica que la iniciativa ha sigut un èxit, ja que des de Compromís han afirmat que ja no els queden senyeres per a regalar a causa de l'elevada demanda que han tingut en menys de 48 hores, ja que la campanya es va posar en marxa ahir dilluns.

Junt a la senyera, el partit polític afirma que també arribara a casa un altre regal sorpresa. La gent que s'ha inscrit en la campanya i que rebrà els obsequis ho ha fet a través del següent enllaç o a través d'un formulari que hi ha en les seues xarxes socials. És més, al final d'este formulari, Compromís informava de què els demandants podrien rebre una telefonada per tal de comprovar que es farà un bon ús de la senyera i que no es tracta de cap broma.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El motiu pel que no es vendran unes mascaretes populars en Espanya" "Milers de treballadors reben la millor notícia del govern espanyol"