El Consell considera ampliar a 12 persones les celebracions de Nadal en el territori valencià

L'entorn de Puig considera que es queda curta la xifra de sis comensals que recomana el Govern

Una taula parada per Nadal
El Consell valora augmentar el número de persones permeses en les celebracions de Nadal | Pixabay

El president de la Generalitat, Ximo Puig, decidirà després del pont de la Constitució relaxar lleugerament les mesures restrictives durant les festes de Nadal, sempre que les dades d'evolució del coronavirus en el territori valencià ho permeten. 

Tal com ha avançat el diari 'Las Provincias', les mesures que s'adoptaran, permetran passar unes festes nadalenques en la família, sempre que no s'ajunten en les celebracions més de 10 o 12 persones que no convisquen baix una mateixa casa.

Este dimarts, el Consell de Ministres va recomanar que no hi haja reunions de més de sis persones en les festes de Nadal. No obstant això, en l'entorn del president Puig, que és l'únic responsable per a decidir en tot el Consell sobre estes mesures, els pareix que sis és «una xifra que es queda curta».

L'entorn de Ximo Puig vol augmentar el número de comensals en Nadal

El govern de Puig opta perquè les celebracions familiars o d'amics siguen «d'un màxim d'entre 10 i 12 persones». A hores d'ara el màxim establit de comensals és de sis persones.

En referència als dinars o sopars d'empresa, no es podran fer. Però, des de Presidència contemplen relaxar les restriccions que patix actualment l'hostaleria.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari