Segon cas de coronavirus en l'equip de Govern de Sagunt: El regidor de Sanitat, Javier Timón, dona positiu

L'alcalde de la localitat, Darío Moreno, donà positiu fa vora dos setmanes
Javier Timón ha donat positiu en Covid-19 i estarà aïlalt els pròxims dies | Cedida

Segon cas de Covid-19 en l'equip de Govern de Sagunt, capital del Camp de Morvedre (València). El regidor de Sanitat i Consum, Javier Timón, ha donat positiu en coronavirus després de fer-se la prova PCR este passat dilluns.

Encara que no s'ha pogut confirmar el possible focus de contagi, tal com explica Timón, sí que es pot determinar que el contagi ha sigut recent i que no té relació amb el cas de l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno —que donà positiu ja fa vora dos setmanes—, ja que el test serològic del regidor ha sigut negatiu.

D'altra banda, cal destacar que el cas del regidor de Sanitat és totalment asimptomàtic i que, segons indica Timón, es troba perfectament. Igualment, assegura que ja s'ha activat el protocol i es faran proves a tot el seu entorn familiar per a tractar de determinar el possible focus de contagi o qualsevol altre possible positiu.

De moment, Javier Timón farà aïllament els pròxims dies i esperarà a la repetició de les proves el pròxim 20 d'agost per a determinar el resultat definitiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una escola d'estiu de Vinaròs tanca per segona volta per dos positius" "Un investigador espanyol avisa: «Estem fora de control»"