Més de 7.100 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid és la comunitat amb major número de casos per coronavirus
El Ministeri ha informat de 1.698 defuncions en Espanya en els últims set díes | EUROPA PRESS / ONU

Este dimarts, 9 de febrer, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització de la situació del coronavirus en Espanya, que apunta que s'han diagnosticat 7.162 nous casos de coronavirus en les últimes hores. 

Ara bé, hui este total puja fins als 3.005.487 contagis, que és la xifra total d'infectats des de què va començar la pandèmia.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions per coronavirus en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.698 defuncions en Espanya en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 63.061 morts per coronavirus.

Este dimarts, Madrid s'ha convertit de nou en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 2.223 nous infectats. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut el territori valencià amb 336 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Un total de 70 brots en el territori valencià" "ÚLTIMA HORA: Nou rècord de morts per Covid-19 en el territori valencià"