Més de 4.600 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid lidera de nou el rànquing de nous contagiats, amb més de 1.800 casos nous
El balanç total és de 66.316 morts des de l'inici de la pandèmia | iStock

Els contagis per coronavirus en Espanya han tornat a pujar de nou. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimecres, 17 de febrer, amb 4.691 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.107.172 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.234 defuncions per coronavirus, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 66.316 víctimes des de l'inici de la pandèmia.

Este dimecres, Madrid continua sent la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 1.896. A demés, les regions amb més defuncions en els últims 7 dies han sigut Andalusia i la Comunitat Valenciana, amb 240 morts cadascuna per coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Baixen els casos de Covid-19 en el territori valencià" "URGENT: Tots els nous brots confirmats en el territori valencià"