El coronavirus registra més de 7.000 contagiats durant les últimes 24 hores en Espanya

Més de 1.300 nous casos en la capital d'Espanya
Madrid i Catalunya són les comunitats amb més casos confirmats per coronavirus | ACN

Este dimecres, 18 de novembre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 7.090 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.525.341.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.346 defuncions per Covid-19 en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 42.039 víctimes.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és de nou la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, el Ministeri ha notificat 1.395 diagnòstics per la malaltia en la capital d'Espanya. En eixe sentit, Catalunya també ha registrat 1.142 infectats per la pandèmia.

Respecte a les morts, 234 corresponen a Andalusia. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 178 víctimes per la pandèmia i Aragó 174 defuncions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: La nova xifra de contagis per coronavirus en el territori valencià" "Última hora: 70 brots nous de coronavirus en el territori valencià"