El coronavirus registra més de 2.000 contagis durant les últimes 24 hores en Espanya

Més de 400 nous casos en el País Basc
Andalusia és de nou la comunitat amb més morts | ACN

Este dilluns, 23 de novembre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització del balanç de la situació en Espanya en la malaltia del coronavirus. En l'últim informe, s'han registrat 2.344 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.582.616.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.067 defuncions per Covid-19 en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 43.131 víctimes.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, el País Basc, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, el Ministeri ha notificat 443 diagnòstics per la malaltia. En este sentit, Galícia també ha registrat 370 infectats per la pandèmia.

Respecte a les morts, 188 corresponen a AndalusiaCastella i Lleó, per la seua part, notifica 142 víctimes per la pandèmia i Aragó 142 defuncions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: La nova xifra de contagis en el territori valencià" "Última hora: 55 brots nous de coronavirus en el territori valencià"