Corredores valencianes convoquen una quedada en memòria de Laura Luelmo

'Juntas Es Mejor' ho convoca amb l'objectiu de «alçar la veu en forma de camallades»
Corredores valencianes convoquen una quedada en memòria de Laura Luelmo | Juntas Es Mejor

 

El col·lectiu d'esportistes valencianes 'Juntas Es Mejor' ha convocat per a la vesprada d'aquest dimarts a València una quedada en memòria de la jove professora zamorana Laura Luelmo —el cadàver de la qual va aparéixer aquest dilluns al Campillo (Huelva) després de portar desapareguda des del dia 12 de desembre—, amb l'objectiu de «alçar la veu en forma de camallades».

  

A partir de les 19:00 hores, les corredores han convidat a la ciutadania a sumar-se a la quedada de 30 minuts de rodatge, que eixirà de baix del pont 9 d'Octubre de València.

«Som valentes i no tenim por»

  

«Hui correrem juntes per tu, '#lauraluelmo', per nosaltres i per totes aquelles dones que volen córrer sense por, sense mirar per a tots els costats, sense sentir aquest nus en l'estómac quan hi ha poca llum», reivindica la plataforma en el seu mur de Facebook.

    

Amb aquesta acció, 'Juntas Es Mejor' vol córrer «per totes les dones valentes i reivindicar: «Som valentes i no tenim por». El col·lectiu ha compartit la convocatòria amb els lemes '#Juntasesmejor', '#TodasSomosLaura' '#NiUnaMás' o '#NiUnaMenos'.

'Juntas Es Mejor' reivindica que «ja n'hi ha prou de mortes»

  

I ha llançat una sèrie de reivindicacions: «Ja n'hi ha prou de mortes. No volem sentir-nos vulnerables. Volem eixir sense por i córrer lliurement. Continuarem sent guerreres. Aquesta vegada ha sigut Laura, però mai saps quan et pot tocar a tu. Hui més que mai, '#JuntasEsMejor'».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carmen Gahona protagonitza un espectacle vergonyós al tanatori per Chiquetete" "La fortuna milionària de Lolita"