INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Correus convoca 419 noves places en el territori valencià

En esta ocasió, l'empresa ha convocat places en totes les comunitats, 4.000 en tota Espanya
Dels 4.005 llocs de treball que ha convocat Correus, 419 són en el territori valencià | Correos

 

Correus ha convocat 4.005 llocs de treball fixos, dels que 419 són a nivell valencià, segons ha informat CCOO. El sindicat s'ha felicitat per la convocatòria del procés de consolidació d'estos 4.005 llocs de treball, derivat de l'acord conseguit amb la direcció de l'empresa pública el desembre 2018.

 

Esta convocatòria arriba després de les dos anteriors de 1.606 i 2.295 llocs de treball incorporats en els dos anys anteriors i és la major des del 2004. Totes juntes suposen el procés més gran d'estabilització ocupacional en l'empresa pública, amb 7.906 llocs de faena fixos. Esta volta s'han convocat places en totes les comunitats autònomes, però destacant especialment les 831 de Madrid, les 826 de Catalunya i les 654 d'Andalusia.

 

CCOO espera recuperar els llocs de treball perduts durant la crisi

CCOO ha assegurat que la convocatòria millorarà les condicions de prestació del servici postal després de les retallades dels últims anys. El sindicat ha esperat que es mantinga el compliment dels acords conseguits per als pròxims dos anys, que permeta recuperar els 15.000 llocs de treball perduts durant la crisi.

 

Inscripció telemàtica en la web de Correus

Per a apuntar-ta a l'oferta pública per a poder fer l'examen, cal que entres en la pàgina web de Correus a on està obert el procés de selecció. Tot seguit, caldrà que òmpligues els apartats, seleccionant si vols entrar a formar part del cos de repartidors –a on més llocs s'incorporen– al de classificació o al d'atenció al públic. Ací tens les instruccions detallades per a poder omplir el formulari. Recorda que tens de temps per a apuntar-te des de hui, dia 30 de setembre, fins al 10 d'octubre, inclòs.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!