INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

L'Ajuntament de València oferix més de 100 llocs de treball per a majors de 30 i de 55 anys

Més de 100 persones podran treballar en el consistori
Ajuntament València | Cedida

 

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat una nova edició del pla d'ocupació ‘Oportunitats’, un programa ideat per a impulsar l'ocupabilitat i reduir les taxes de desocupació entre les persones majors de 30 anys i les majors de 55. Amb ell, més de 100 persones s'incorporaran a treballar en dependències municipals

 

'Oportunitats' es dividix en dos programes: 'Oportunitats +30', que oferix més de 70 contractes laborals directes en l'Ajuntament de València a través de les subvencions ‘EMCORP’ de Labora i es dirigix a persones desocupades majors de 30 anys; i 'Oportunitats +55', que oferix 30 contractacions directes per a persones en situació de desocupació que superen els 55 anys.

 

En el cas del pla 'Oportunitats +30' els perfils demandats per l'Ajuntament de València són molt variats i van des de l'obra o jardineria a l'arquitectura o medicina. Este pla d'ocupació té el suport d’una subvenció de Labora d'1 milió d'euros que permetrà contractar 76 persones durant 6 mesos en el consistori.

 

Per la seua banda, el programa 'Oportunitats +55', que complix la seua segona edició, s'activa amb fons totalment municipals (410.000 euros) i permetrà la contractació durant 9 mesos de 30 persones, sobretot de perfils d'ordenança i subaltern.

 

Contractres, formació i assessorament

A més, 'Oportunitats' compta amb accions formatives concretes per a este col·lectiu: amb els Cursos ‘València Activa Expressa’ de competències clau i professionals; certificats de professionalitat i formació específica, com ara cursos d'Habilitats Socials i Competències Digitals

 

Pel que fa a emprenedoria, els beneficiaris poden rebre atenció personalitzada en els punts d'Atenció a l'Emprenedoria; optar a les línies d'Ajudes Directes a l'Emprenedoria (Empren), a la Consolidació Empresarial (Impuls Econòmic) i a la Contractació (Emplea).

 

De la mateixa manera, les persones beneficiàries podran comptar amb un assessorament de qualitat en els centres de ‘Barris per l'Ocupació’, a on disposaran d'un servici d'informació de recursos i programes i, a més, comptaran amb personal tècnic d'orientació que els guiarà en el procés de busca de treball.

 

Els requisits per a poder optar als contractes i accions formatives vinculades a estos plans d'ocupació són estar empadronat/ada en València i inscrit/a en Labora com a demandant d'ocupació i en la Agència d’Ocupació València Activa, tindre més de 30 anys en el cas del programa 'Oportunitats +30' i ser major de 55 anys en el cas d''Oportunitats +55'.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!