La Creu Roja i els jóvens de Xirivella presenten el projecte 'Ciutat 11'

El projecte pretén conseguir una localitat més sostenible
Acte de presentació del projecte 'Ciutat 11' | Ajuntament de Xirivella

√ćndex Amagar

El treball d'investigaci√≥, que arreplega moltes propostes en mat√®ria de sostenibilitat i accessibilitat, es va iniciar en l'escola en novembre i s'ha continuat treballant durant tota l'etapa del confinament fins que este dijous va ser presentat en l'Ajuntament de Xirivella, en la comarca de l'Horta (Val√®ncia), en pres√®ncia de l'alcalde, Michel Montaner, i els regidors d'Educaci√≥ i Servicis Socials, Encarna Mart√≠ i Roberto Monta√Ī√©s.

En l'acte, celebrat en el sal√≥ de plens del consistori, van estar presents tamb√© l'alumnat del col¬∑legi Gregori Mayans involucrat junt amb algunes fam√≠lies que han col¬∑laborat com a comunitat educativa en el  desenvolupament del projecte i els representants de la Creu Roja.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

La presidenta de la Creu Roja, Aguas Vivas Garc√≠a, va agrair al ¬ęfutur de Xirivella¬Ľ, en refer√®ncia a l'alumnat, la seua implicaci√≥ i resposta a un projecte que ha sigut finan√ßat per la Generalitat Valenciana per√≤ que ¬ęno haguera sigut viable sense la implicaci√≥ de l'alumnat, pares i mares, direcci√≥ i professorat del centre¬Ľ. ¬ęQuan l'objectiu del projecte √©s treballar per una Xirivella m√©s sostenible sabem que l'educaci√≥ en esta localitat va per bon cam√≠¬Ľ, va ressaltar l'alcalde, Michel Montaner, en poder escoltar totes les propostes de boca de l'alumnat.

 

El projecte contempla una Xirivella més amable

Montaner va donar resposta a tot el que s'ha estat fent, es fa i que es contempla com a perspectiva de futur per a una Xirivella m√©s amable i que siga un lloc agradable per a viure.

Les propostes del treball, entre altres, se centren en la import√†ncia de la gesti√≥ de residus urbans fomentant el reciclatge, una Xirivella m√©s neta que complisca cada dia m√©s amb la reducci√≥ de contaminaci√≥ amb m√©s campanyes de sensibilitzaci√≥ per a la ciutadania, la millora continua dels parcs i l'accessibilitat dels carrers i espais p√ļblics, l'estalvi en electricitat, etc.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"45 municipis valencians sumen nous positius per coronavirus en l'√ļltima setmana" "Pablo L√≥pez en Benidorm el pr√≥ximo 7 de agosto"