La Creu Roja i els j贸vens de Xirivella presenten el projecte 'Ciutat 11'

El projecte pret茅n conseguir una localitat m茅s sostenible
Acte de presentaci贸 del projecte 'Ciutat 11' | Ajuntament de Xirivella

El treball d'investigaci贸, que arreplega moltes propostes en mat猫ria de sostenibilitat i accessibilitat, es va iniciar en l'escola en novembre i s'ha continuat treballant durant tota l'etapa del confinament fins que este dijous va ser presentat en l'Ajuntament de Xirivella, en la comarca de l'Horta (Val猫ncia), en pres猫ncia de l'alcalde, Michel Montaner, i els regidors d'Educaci贸 i Servicis Socials, Encarna Mart铆 i Roberto Monta帽茅s.

En l'acte, celebrat en el sal贸 de plens del consistori, van estar presents tamb茅 l'alumnat del col路legi Gregori Mayans involucrat junt amb algunes fam铆lies que han col路laborat com a comunitat educativa en el  desenvolupament del projecte i els representants de la Creu Roja.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

La presidenta de la Creu Roja, Aguas Vivas Garc铆a, va agrair al 芦futur de Xirivella禄, en refer猫ncia a l'alumnat, la seua implicaci贸 i resposta a un projecte que ha sigut finan莽at per la Generalitat Valenciana per貌 que 芦no haguera sigut viable sense la implicaci贸 de l'alumnat, pares i mares, direcci贸 i professorat del centre禄. 芦Quan l'objectiu del projecte 茅s treballar per una Xirivella m茅s sostenible sabem que l'educaci贸 en esta localitat va per bon cam铆禄, va ressaltar l'alcalde, Michel Montaner, en poder escoltar totes les propostes de boca de l'alumnat.

 

El projecte contempla una Xirivella m茅s amable

Montaner va donar resposta a tot el que s'ha estat fent, es fa i que es contempla com a perspectiva de futur per a una Xirivella m茅s amable i que siga un lloc agradable per a viure.

Les propostes del treball, entre altres, se centren en la import脿ncia de la gesti贸 de residus urbans fomentant el reciclatge, una Xirivella m茅s neta que complisca cada dia m茅s amb la reducci贸 de contaminaci贸 amb m茅s campanyes de sensibilitzaci贸 per a la ciutadania, la millora continua dels parcs i l'accessibilitat dels carrers i espais p煤blics, l'estalvi en electricitat, etc.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"45 municipis valencians sumen nous positius per coronavirus en l'煤ltima setmana" "Pablo L贸pez en Benidorm el pr贸ximo 7 de agosto"